Onze locaties

Hier kunt u de verschillende locaties van Rhenus selecteren. U kunt kiezen tussen landen, locaties en diensten.

 • Vernietiging in onze vernietigingslocaties of mobiel direct bij u voor de deur ion onze mobiele shredder wagen.

  Door heel Nederland en grote delen van België

  Ook mobiele harde schijf vernietiging, of vernietiging van andere datadragers, direct bij u op uw locatie in mobiele shredderwagen.

  Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

 • Rhenus vernietigt harde schijven en andere datadragers conform de normering DIN 66399.

  Snel en 100% veilig conform DIN 66399

  Met Vernietigingscertificaat!

Harde schijven of andere data dragers door Rhenus Datavernietiging laten vernietigen? Ook direct op uw locatie in onze mobiele shredderwagen.

Vernietigen van uw harde schijf en andere data dragers, zoals CD, harddisk, hdd, usb, etc, door heel Nederland. Bij u voor de deur in onze shredderwagen of op een van onze beveiligde vernietigingslocaties in Nederland en België.

Uw harddisks vernietigen of andere digitale datadragers?

Kies voor het 100% veilig en gecertificeerd vernietigen door specialist Rhenus. Wij kunnen uw harde schijven en andere datadragers direct bij u voor de deur snel en veilig vernietigen. Dit gebeurt volgens de DIN 66399 norm en is mogelijk tot veiligheidsklasse 6. U ontvangt hiervan een Vernietigingscertificaat! Kies voor de betrouwbaarheid van Rhenus en vraag direct een offerte aan! Of lees even verder en bekijk op deze website de andere voordelen van Rhenus. Als enige in Nederland en België bieden wij een totaal en geheel gesloten en gecertificeerd proces. Van het veilig en vertrouwelijk inzamelen, vernietigen en Weeelabex recyclen van niet alleen datadragers maar ook al uw oude hardware. Lees hierover meer op onze website www.hks-rhenus-it-recycling.nl.

AVG

Uw administratie, uw klantgegevens, uw inkoopinformatie, uw contracten, uw verslagen, uw verkoopinformatie, uw personeelsgegevens, uw adviesrapporten, .... allemaal documenten die u heeft opgeslagen op uw harde schijf, harddisk of hdd van uw computer, laptop, externe harde schijf, een dvd of cd of usb stick. Op al deze data dragers staan vaak documenten met vertrouwelijke gegevens. Die documenten zullen onbruikbaar vernietigd moeten worden als de levensduur van uw data drager verlopen is. Denk daarbij ook aan gegevens op backup-tapes, audio/video-cassettes, mobiele telefoons en geheugenkaarten – ze bevatten vaak ook vertrouwelijke gegevens.

Veilig beheer en veilige vernietiging

We provide videos via YouTube. By playing the video, you agree to the data processing by YouTube. For more information see our data protection policy.

Click here to play the Video

Rhenus Documentlogistiek - Datavernietiging: bescherming, digitalisering, beheer, opslag, inzameling, vernietiging en recycling.

Harde schijf vernietigen

Harddisk vernietigen of andere datadragers?

Rhenus is dé specialist van Nederland en België als het gaat om het 100% veilig en gecertificeerd vernietigen van harde schijven en andere datadragers. Rhenus kan op één van haar locaties in Nederland uw datadragers vernietigen (alleen voor Nederlandse klanten) of direct bij u voor de deur, op uw locatie in Nederland of België, in de Rhenus beveiligde mobiele shredderwagen. Rhenus rijdt dagelijks met diverse wagens door heel Nederland en België! Veilige datavernietiging is dankzij Rhenus 100% veilig, gemakkelijk en niet duur. We geven u graag een prijsopgave.

Alleen het daadwerkelijk vernietigen van de harde schijf of andere data dragers biedt discretie en zekerheid

U kunt op verschillende manieren de documenten op uw harde schijf vernietigen:

 1. Formatteren;
 2. Onder een sterke magneet houden;
 3. De harde schijf of andere data drager bewerken met een undefinedhamer, met undefinedwater of een boor;
 4. De data drager vervormen;
 5. De data op de betreffende data drager overschrijven.

Het overschrijven van de data is een zeer tijdrovende en kostbare klus. De andere methoden zijn niet 100% betrouwbaar. Als iemand kwaad wil, kan de data toch worden gereconstrueerd. Uw harde schijf leegmaken of uw harde schijf wissen is ook onvoldoende. Uw harde schijf vernietigen met een hamer? Doe het niet want al lijkt de harde schijf of andere datadrager in uw ogen totaal kapot, uw gegevens zijn nog steeds te reproduceren. Dat zelfde geldt voor water. Dus ook het vernietigen van uw harde schijf met water is niet veilig.

De enige juiste manier om snel en goedkoop ervoor te zorgen dat niemand de vertrouwelijke gegevens op uw harde schijf of andere data drager in handen krijgt, is het fysiek vernietigen in een shredder die uw harde schijf of data drager tot minuscuul kleine stukjes vernietigd. Daarvoor kunt u Rhenus inschakelen! Rhenus is actief door heel Nederland en België, heeft locaties in heel Nederland en locaties in België, maar kan ook direct bij u voor de deur uw datadragers vernietigen in de Rhenus mobiele shredder. Datavernietiging is een specialisatie van Rhenus. Alles gaat totaal veilig, snel en gecertificeerd.

Hoe gaat u met vertrouwelijke data om?

Elke organisatie beschikt wel over vertrouwelijke documenten. Klein en groot. In de praktijk zien we veel bedrijven die stapeltjes harde schijven bewaren in een kast voor latere vernietiging. Hier begint de dienstverlening van Rhenus Datavernietiging al. Uw vertrouwelijke documenten op verouderde of defecte data dragers kunt u voor meer veiligheid beter bewaren in een speciale afgesloten harddisk container die Rhenus Datavernietiging bij u neer kan zetten.

Op afroep of op afgesproken tijdstippen komt Rhenus Datavernietiging uw harde schijven en andere datadragers 100% onbruikbaar vernietigen. De enige manier om 100% zeker te zijn dat niemand met uw vertrouwelijke gegevens aan de haal gaat. Wel zo veilig!

Uw harde schijf vernietigen wij snel en 100% veilig.

Rhenus Datavernietiging is gespecialiseerd in het inzamelen, afvoeren en vernietigen van (vertrouwelijke) gegevens op onder andere harde schijven. Wij staan voor een professionele, milieuvriendelijke vernietiging en voldoen aan de strengste en hoogste veiligheidseisen. Wij vernietigen / versnipperen / shredderen volgens DIN norm 66399, veiligheidsklasse 6 is mogelijk, Europese richtlijn 95/46 en zijn ISO 9001-2015, ISO/IEC 27001, ISO 50001, ISO 21964, OPK en CA+ gecertificeerd. Als bewijs van de veilige en vertrouwelijke vernietiging van uw harde schijf ontvangt u van ons een Vernietigingscertificaat.

Gesloten procedure voor het vernietigen van uw harde schijf en andere datadragers

Kiest u voor 100% veiligheid, dan richten wij voor u een gesloten procedure in. Dan dragen we zorg voor een sluitend veiligheidsconcept voor de inzameling en het vernietigen van harde schijven en andere data dragers. Ons hele proces is dan dus geborgd. Rhenus Datavernietiging plaatst een speciaal beveiligde container bij u. U vult de beveiligde container en sluit hem af. Wij nemen de afgesloten container aan en de enige keer dat de container bij ons open gaat is als hij boven de shredder hangt.

Er blijven slechts kleine deeltjes over. De resten zijn dusdanig klein en vervormd dat het onmogelijk is daar nog zinvolle informatie vanaf te lezen. Uw harde schijf en andere datadragers zijn daarmee 100% onleesbaar en onbruikbaar geworden.

Het gehele proces is gecertificeerd en voldoet aan de strengste eisen. U ontvangt een vernietigingscertificaat als bewijs.

Wilt u naast de datadragers ook direct oude hardware afvoeren? Volgens Weeelabex gecertificeerd? Rhenus komt uw oude computers en andere hardware ophalen en kan u daarvoor de hoogste vergoeding van Nederland geven. Hoe dat kan en werkt? Lees er alles over op de website www.hks-rhenus-it-recycling.nl.

Uw harde schijf vernietigen op de meest veilige manier? Met een Vernietigingscertificaat? Vraag direct een offerte aan.

Printen

Harde schijven vernietigen? Of andere datadragers?

Datavernietiging - IT recycling

Rhenus offerte aanvraag

Rhenus Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief Rhenus / DocuCare

Contact

Rhenus Data Office Netherlands BV

De Nieuwe Vaart 3, 1401 GL Bussum
Postbus 5541, 1410 EA Naarden
Nederland

Telefoon +31 (0)35 6942099
Fax +31 (0)35 6321407

E-Mail info@rhenus-data.nl