Onze locaties

Hier kunt u de verschillende locaties van Rhenus selecteren. U kunt kiezen tussen landen, locaties en diensten.

  • Op uw locatie vernietigen van harde schijven en andere datadragers.

    Mobiele datavernietiging door heel Nederland en grote delen van België

    Datadragers direct vernietigen op uw locatie in shredderwagen.

    Vraag offerte aan!

  • Op uw locatie direct bij u voor de deur worden uw harde schijven en andere datadragers in de Rhenus mobiele shredderwagen veilig vernietigd.

    Veilige vernietiging met Vernietigingscertificaat

Harde schijf vernietigen of andere data dragers?

100% veilig, gecertificeerd en volgens DIN 66399 veiligheidsklasse 6 of 7, met Vernietigingscertificaat! Op uw locatie direct in shredderwagen van Rhenus Datavernietiging. Wij rijden dagelijks door heel Nederland en grote delen van België.

Mobiele datavernietiging:

Vernietiging van datadragers, zoals harde schijven, door heel Nederland en grote delen van België, direct bij u voor de deur. Met Vernietigingscertificaat. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Gecertificeerde vernietiging

Voor 100% veilige datavernietiging kiest u voor een professionele en gecertificeerde specialist met een gesloten veiligheidsconcept en werkend volgens de DIN 66399 normering. Rhenus is op dit gebied dé specialist van Nederland en België met diverse locaties én mobiele shredderwagens. Lees hier meer over onze voordelen.

Op uw locatie – on site – mobiel

De allerveiligste manier om uw harde schijf te vernietigen of uw andere data dragers, is in onze beveiligde mobiele shredderwagen direct bij u voor de deur. Dit wordt mobiele datavernietiging, of on site / onsite vernietiging of vernietiging op locatie genoemd. De Rhenus Datavernietiging gecertificeerde mobiele shredders rijden door heel Nederland en grote delen van België. Uw gevoelige data hoeven niet meer over straat, het is al totaal vernietigd in de shredderwagen voordat dit weer op pad gaat. U bent er 100% zeker van dat uw vertrouwelijke gegevens niet in andermans handen komen.

Hoe worden harde schijven en andere datadragers direct bij ons voor de deur, mobiel, vernietigd?

In de mobiele shredderwagens van bevindt zich een zware shredder die harde schijven, harddisks, tapes, usb sticks, cd's, dvd's, tapes en alle andere data dragers waarop vertrouwelijke informatie staat, tot minuscuul kleine stukjes versnipperen, volgens DIN norm 66399 Veiligheidsklasse 6 of 7. Onze mobiele shredders zijn zodanig ontwikkeld dat alle soorten data dragers ‘on site’ kunnen worden vernietigd. U kunt het shredderproces met eigen ogen volgen! De nieuwste technologie garandeert de hoogste veiligheid en efficiency, ongeacht of het om grote of kleine hoeveelheden materiaal gaat.

De procedure is en blijft overigens gesloten, ook bij dit shredderen van vertrouwelijk gegevens direct bij u voor de deur, on site. Het gehele proces is geborgd, transparant en het hele vernietigingsproces wordt gedocumenteerd. Onze werkwijze is gemakkelijk, snel, veilig en zeer efficiënt. 

Beveiligde container op uw locatie?

Als u dat wenst kunnen we speciaal beveiligde containers bij u plaatsen voor het verzamelen en intern opslaan van onder meer harde schijven, dvd‘s, cd’s, microfilms diskettes, cd-rom’s, videobanden, tapes, magneetbanden, (röntgen)films en andere datadragers. Deze containers zijn erg solide en geheel af te sluiten met een ingebouwd slot. Ook kan de container worden voorzien van een brievenbusklep. U vult zelf de container en sluit hem af.

Wanneer komt de mobiele shredderwagen?

Dat bepaalt u. Dat kan op afroep of op reguliere basis. Onze gescreende chauffeur haalt de containers bij u op, scant de barcodes en zet de containers in het shredder voertuig. Als u wilt loopt u mee om het hele proces te volgen. De container wordt vervolgens volautomatisch leeggemaakt en de inhoud wordt minuscuul vernietigd. Gedurende het gehele proces heeft overigens niemand toegang tot de gegevens in de container, u ook niet meer. Het vernietigingsproces start onmiddellijk en is via een monitor te volgen. Via een andere ingang kunt u indien gewenst ook het shredder voertuig in om achter dik glas het tot in minuscule stukjes vernietigen van uw harde schijven te volgen. Dit gebeurt in elke minuten en onder videotoezicht. Veiliger, sneller en eenvoudiger kan het niet!

Waarom uw harde schijf mobiel vernietigen?

Vernietiging direct in onze shredderwagen is met name een veiligheidskeuze bij bedrijven en organisaties die discrete en privacy gevoelige informatie bewaren. Het vernietigingsproces is sneller bij mobiele vernietiging dan bij vernietiging op onze beveiligde en afgesloten vernietigingslocaties. Deze opdrachtgevers willen ook het risico uitsluiten van een ongeluk met een vrachtwagen of een medewerker die niet 100% betrouwbaar blijkt te zijn. Mobiele vernietiging is overigens niet veel duurder dan de vernietiging op onze beveiligde locaties. Het weegt in elk geval al helemaal niet op tegen het risico van imagoschade dat u loopt bij het lekken van informatie.

Geïnteresseerd in mobiele datavernietiging?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Of het nu gaat om permanente vernietiging van uw harde schijf of andere data dragers of om incidentele datavernietiging, grote of kleine hoeveelheden, Rhenus Datavernietiging is u graag van dienst.

Printen

Mobiele vernietiging?

Mobiele datavernietiging

Laat ons uw datadragers direct bij u voor de deur vernietigen! Vraag een offerte aan.

Datavernietiging - IT recycling

Rhenus offerte aanvraag
Vernietigen van uw harde schijf, harddisk of andere data dragers bij u voor de deur

Vraag snel een offerte aan voor het vernietigen van uw harde schijf, harddisk of andere data dragers bij u voor de deur in onze mobiele shredderwagen. Rhenus Datavernietiging rijdt door heel Nederland en grote delen van België en is regelmatig ook bij u in de buurt.

Rhenus Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief Rhenus / DocuCare

Contact

Rhenus Data Office Netherlands BV

De Nieuwe Vaart 3, 1401 GL Bussum
Postbus 5541, 1410 EA Naarden
Nederland

Telefoon +31 (0)35 6942099
Fax +31 (0)35 6321407

E-Mail info@rhenus-data.nl