Onze locaties

Hier kunt u de verschillende locaties van Rhenus selecteren. U kunt kiezen tussen landen, locaties en diensten.

Veilige datavernietiging

Harde schijf vernietigen en andere data dragers veilig vernietigen door Rhenus / DocuCare

100% veilige procedure voor het vernietigen van harde schijven en andere data dragers. Naleving van de AVG, Algemene Verordening Gegevensbescherming wordt door Rhenus gegarandeert.

Veilig omgaan met vertrouwelijke data

Rhenus Documentlogistiek - Datavernietiging: bescherming, digitalisering, beheer, opslag, inzameling, vernietiging en recycling.

Zelf uw harde schijf kapot maken?

Tenzij u zelf een shredder heeft waarmee u uw harde schijf kapot kunt maken tot honderden kleine metalen stukjes, is er geen 100% betrouwbare en veilige optie om zelf een harde schijf kapot te maken. Daarvoor schakelt u dan de dienst van Rhenus in. Rhenus Datavernietiging / DocuCare vernietigt alle soorten datadragers zodanig dat uw vertrouwelijke gegevens snel en 100% veilig op geen enkele manier meer te reconstrueren zijn! Die garantie krijgt u van ons. Niet alleen omdat we met unieke shredders werken, maar ook de procedure vanaf het moment dat u de datadragers aan ons overdraagt tot en met de definitieve vernietiging, is veilig. 

Afhankelijk van uw wensen en eisen vernietigen wij uw harde schijf en andere data dragers in onze shredderwagen direct bij u voor de deur, of we vervoeren uw data dragers in speciale, afgesloten voertuigen naar onze speciaal beveiligde vernietigingslocaties. Al onze medewerkers die met uw vertrouwelijke informatie in aanraking komen, zijn hiervoor gescreend.

Het hele proces van vernietiging van harde schijven in computers, van vertrouwelijke gegevens op smartphones, op usb-sticks, op tapes, van data in kopieerapparaten, etc, is totaal beschermd tegen de toegang door onbevoegden. Rhenus Datavernietiging / DocuCare hanteert namelijk voor de inzameling en vernietiging van harde schijven en andere datadragers, een gesloten procedure: ons gehele proces is geborgd en het hele vernietigingsproces wordt gedocumenteerd. Rhenus werkt volgens de DIN 66399 normering en hanteert standaard veiligheidsklasse 6. Ook veiligheidsklasse 7 is mogelijk. U ontvangt een Vernietigingscertificaat! 

Deze dienst biedt uw bedrijf of organisatie dus veel meer zekerheid dan welke andere methode om zelf een harde schijf kapot te maken dan ook. Vergeet ook niet dat u verantwoordelijk bent voor veel privacy gegevens van medewerkers en klanten. Daarvoor hebben we diverse maatregelen getroffen, lees Rhenus en de AVG.

Onze mobiele shredderwagen komt op uw locatie en vernietigt uw harde schijf direct. Dit proces kunt u bij wonen!

Het maakt niet uit of het gaat om een enkele harde schijf, of meerdere harde schijven of andere data dragers. Op afroep of op een afgesproken reguliere basis, komen we bij u langs om uw harde schijf en andere datadragers te vernietigen.

Het spreekt natuurlijk vanzelf dat het op locatie vernietigen van kleine aantallen datadragers per stuk veel duurder is dan wanneer er sprake is van een grote oplage. Daarom bieden we bedrijven en organisaties met grote aantallen datadragers 
speciaal beveiligde containers aan. Die worden bij u geplaatst voor het verzamelen en intern opslaan van harde schijven, dvd‘s, cd’s, microfilms, diskettes, cd-rom’s, videobanden, tapes, magneetbanden, (röntgen)films, etc. Onze solide containers zijn geheel afsluitbaar door middel van een ingebouwd slot en naar wens voorzien van een brievenbusklep. U vult de container zelf en sluit hem af.

De enige keer dat de container bij ons open gaat is als hij boven de (mobiele) shredder hangt! In enkele minuten worden de harde schijven en andere vertrouwelijke data dragers onder videotoezicht vernietigd. Bij de factuur ontvangt u een vernietigingsverklaring waarop datum, hoeveelheid en aard van de vernietigde materialen zijn afgedrukt.

Rhenus Datavernietiging voldoet aan de strengste en hoogste veiligheidseisen.

Wij werken conform de AVG. Al de aan ons aangeboden informatiedragers worden vernietigd volgens DIN norm 66399. Bovendien zijn wij OPK, CA+ en ISO9001:2008 gecertificeerd.

Nadat de vernietiging van uw harde schijf of andere datadragers heeft plaatsgevonden ontvangt u van ons een Vernietigingscertificaat.

Klik hier voor de voordelen van het vernietigen van harde schijven en andere data dragers door Rhenus Datavernietiging.

Alleen de bovenstaande manier van vernietigen van harde schijven en andere datadragers is absoluut veilig voor uw vertrouwelijke gegevens op de datadragers. Alle andere methoden niet! Ook al denkt u met een hamer of met water uw harde schijf of datadrager helemaal vernietigd te hebben, dieven weten hier snel alle data vanaf te halen. Niet doen dus! Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Die wegen niet op tegen de risico's die u loopt. Vraag maar eens een offerte aan.

Printen

100% veilig uw harde schijf vernietigen?

Mobiele vernietiging

Klik op onderstaande button en vraag direct een offerte aan.

Datavernietiging - IT recycling

Rhenus offerte aanvraag

Rhenus Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief Rhenus / DocuCare

Contact

Rhenus Data Office Netherlands BV

De Nieuwe Vaart 3, 1401 GL Bussum
Postbus 5541, 1410 EA Naarden
Nederland

Telefoon +31 (0)35 6942099
Fax +31 (0)35 6321407

E-Mail info@rhenus-data.nl