Onze locaties

Hier kunt u de verschillende locaties van Rhenus selecteren. U kunt kiezen tussen landen, locaties en diensten.

  • Harde schijf vernietigen? Rhenus is in Nederland en grote delen van België de toonaangevende specialist in datavernietiging.

  • Din 66399 normering voor het vernietigen van harde schijven en andere datadragers door Rhenus.

  • Datadragers zoals harde schijven en tapes veilig vernietigen.

Uw harde schijf leegmaken?

Kies voor 100% veiligheid als het gaat om vertrouwelijke gegevens!

De harde schijf van oude computers leegmaken?

Harde schijf vernietigen: de snelste en 100% veilige manier!


Uw harde schijf bevat mogelijk vertrouwelijke gegevens. Denk aan personeelsgegevens, inlogcodes, contracten, afspraken met leveranciers, vertrouwelijke gegevens van uw klanten, omzetcijfers, etc. Als u 100% zeker wilt zijn dat deze gegevens niet op straat komen te liggen als u uw oude computer of laptop wegdoet, dan moet u de harde schijf niet leegmaken maar veilig vernietigen.

Als u uw computer of laptop weg doet, dan kunt u uw harde schijf leegmaken door formatteren. Deze optie is echter niet 100% betrouwbaar. Deze data kan iemand die kwaad wil toch reconstrueren.

Dit geldt ook voor het leegmaken van uw harde schijf door hem onder een magneet te houden en zo zijn er meer methoden die door mensen gebruikt worden om hun harde schijf leeg te maken, maar die niet 100% veilig zijn.

De enige juiste manier om snel en goedkoop ervoor te zorgen dat niemand de vertrouwelijke gegevens op uw harde schijf of andere data drager in handen krijgt, is niet het leegmaken van de harde schijf, maar het fysiek vernietigen in een shredder die uw harde schijf of data drager tot minuscuul kleine stukjes vernietigd, volgens DIN norm 66399 en veiligheidsklasse 6 of 7.

Harde schijf leegmaken? Uw data wordt alleen 100% veilig verwijderd door gecertificeerde vernietiging.

Er is dan dus geen sprake van het leegmaken van uw harde schijf, maar van vernietiging van uw harde schijf in zulke kleine stukjes dat reconstructie 100% is uitgesloten.

Rhenus Datavernietiging is gespecialiseerd in het inzamelen, afvoeren en vernietigen van (vertrouwelijke) gegevens op onder andere harde schijven. Rhenus staat voor een professionele, milieuvriendelijke vernietiging en voldoen aan de strengste en hoogste veiligheidseisen. Wij vernietigen / versnipperen / shredderen volgens DIN norm 66399, de AVG en zijn ISO 9001-2008, OPK en CA+ gecertificeerd. U ontvangt van Rhenus een vernietigingscertificaat als bewijs van de veilige en vertrouwelijke vernietiging van uw harde schijf.

Kiest u voor 100% veilige vernietiging in plaats van andere minder veilige manieren om uw harde schijf leeg te maken?

Rhenus kan uw harde schijf op een van haar locaties in Nederland veilig vernietigen, maar we hebben in Nederland ook shreddervrachtwagens op de weg die uw harde schijf direct bij u voor de deur vernietigen. U kunt dit in de vrachtwagen met eigen ogen volgen.

Voor de kosten voor het vernietigen van uw harde schijf ten opzichte van het leegmaken van uw harde schijf hoeft u het niet te laten. Vul het offerteformulier in en we maken graag een prijsopgave voor u.

Het veiligheidsconcept van Rhenus: een gesloten procedure voor het vernietigen van uw harde schijf en andere datadragers

Wilt u ook intern voor 100% veiligheid gaan, dan richten wij voor u een gesloten procedure in. Dan dragen we zorg voor een sluitend veiligheidsconcept voor de inzameling en het vernietigen van harde schijven en andere data dragers. Ons hele proces is dan dus geborgd. Rhenus Datavernietiging plaatst een speciaal beveiligde container bij u. U vult de beveiligde container en sluit hem af. Op afroep of op afgesproken tijdstippen komt Rhenus uw harde schijven en andere datadragers 100% onbruikbaar vernietigen. De enige manier om 100% zeker te zijn dat niemand met uw vertrouwelijke gegevens aan de haal gaat. Wel zo veilig!

Wij nemen de afgesloten container aan en de enige keer dat de container bij ons open gaat is als hij boven de shredder hangt.

Het gehele proces is gecertificeerd en voldoet aan de strengste eisen. U ontvangt een vernietigingscertificaat als bewijs.

Uw harde schijf leegmaken is bij Rhenus Datavernietiging dus wel een heel ander verhaal. Bij Rhenus staat 100% veilig als het gaat om vertrouwelijke gegevens vooraan.

Printen

Harde schijf leegmaken?

Alleen vernietiging in minuscuul kleine deeltjes is 100% veilig. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Datavernietiging - IT recycling

Rhenus offerte aanvraag

Harde schijven en andere datadragers worden veilig vernietigd!

Vernietigen van uw harde schijf en andere data dragers, zoals CD, harddisk, hdd, usb, etc, door heel Nederland. Bij u voor de deur in onze shredderwagen of op een van onze beveiligde vernietigingslocaties in Nederland.

Rhenus Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief Rhenus / DocuCare

Contact

Rhenus Data Office Netherlands BV

De Nieuwe Vaart 3, 1401 GL Bussum
Postbus 5541, 1410 EA Naarden
Nederland

Telefoon +31 (0)35 6942099
Fax +31 (0)35 6321407

E-Mail info@rhenus-data.nl