Onze locaties

Hier kunt u de verschillende locaties van Rhenus selecteren. U kunt kiezen tussen landen, locaties en diensten.

  • Een hamer biedt onvoldoende zekerheid.

    Vernietigen met een hamer?

    Dat is geen goed idee!

Uw harde schijf vernietigen met een hamer?

Kies voor 100% veiligheid als het gaat om vertrouwelijke gegevens!

Het vernietigen van uw harde schijf of andere datadrager met een hamer zorgt er NIET voor dat uw vertrouwelijke gegevens niet meer leesbaar zijn.

Uw harde schijf vernietigen met een hamer?


Als er vertrouwelijke data op uw harde schijf staat, dan is het vernietigen met een hamer geen garantie dat uw data niet meer leesbaar is. Integendeel, als u uw harde schijf met een hamer helemaal kapot slaat, dan nog blijven uw vertrouwelijke gegevens erop staan. Derden die hiermee aan de slag willen, kunnen zonder veel moeite de data van de in uw ogen helemaal kapotte harde schijf afhalen.

Het vernietigen van een harde schijf met een hamer raden wij dus ten zeerste af en is met de invoering van de AVG, Algemene Verordening Gegevensbescherming, zelfs strafbaar. Als u niet wilt dat bedrijfsgegevens, personeelsgegevens, klantgegevens en andere vertrouwelijke gegevens voor derden nog toegankelijk zijn als u uw harde schijf weg doet, dan kiest u voor de vernietiging geen hamer, maar neemt u contact op met Rhenus. Rhenus is actief door heel Nederland en grote delen van België. Uw harde schijf en andere datadragers worden door Rhenus 100% veilig en snel vernietigd volgens strenge richtlijnen en DIN norm 66399. Veiligheidsklasse 6 is mogelijk. U heeft de garantie dat alle vertrouwelijke data op uw harde schijf of andere datadragers echt verdwenen zijn en niet meer te reproduceren. U ontvangt daar bovendien een Vernietigingscertificaat van.

Voor de kosten hoeft u het risico van diefstal van vertrouwelijke gegevens en de mogelijke schade die daardoor ontstaat echt niet te laten. Vraag maar eens een offerte aan! De kosten vallen mee, het is 100% safe en u hoeft niet zelf met een hamer aan de slag.

Harde schijf vernietigen op uw locatie of op een van onze beveiligde vernietigingslocaties?

Rhenus vernietigt harde schijven en andere datadragers veilig en gecertificeerd door heel Nederland op uw locatie of op een van onze vernietigingslocaties in Nederland.

U stopt de harde schijf of schijven in een afgesloten box of container. Pas op onze beveiligde vernietigingslocaties of in onze shredder vrachtwagen die bij u voor de deur rijdt, wordt deze geopend en direct geshredderd. Uit de minuscuul kleine stukjes zijn absoluut geen gegevens meer te achterhalen. Die garantie krijgt u van ons.


Dus voorkom misbruik en vernietig uw harde schijven of datadragers NIET met een hamer! En ook NIET met water! Kies voor een gecertificeerde specialist en vraag direct een offerte bij Rhenus aan.

Printen

Harde schijf vernietigen met een hamer?

Alleen vernietiging in minuscuul kleine deeltjes is 100% veilig. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Datavernietiging - IT recycling

Rhenus offerte aanvraag

Vernietig nooit een harde schijf met een hamer!

Harde schijf vernietigen met een hamer

Rhenus Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief Rhenus / DocuCare

Contact

Rhenus Data Office Netherlands BV

De Nieuwe Vaart 3, 1401 GL Bussum
Postbus 5541, 1410 EA Naarden
Nederland

Telefoon +31 (0)35 6942099
Fax +31 (0)35 6321407

E-Mail info@rhenus-data.nl