Onze locaties

Hier kunt u de verschillende locaties van Rhenus selecteren. U kunt kiezen tussen landen, locaties en diensten.

  • Ook al vernietigt u uw harde schijf met water, de gegevens blijven reproduceerbaar. Niet doen dus.

    Vernietigen met water?

    Dat is geen goed idee!

Uw harde schijf vernietigen met water?

Kies voor 100% veiligheid als het gaat om vertrouwelijke gegevens!

Bij het vernietigen van uw harde schijf of andere datadrager met water blijven uw vertrouwelijke gegevens leesbaar! Let dus op want met de invoering van de AVG kunt u hoge sancties krijgen. 

Kan ik met water mijn harde schijf vernietigen?

Nee! Het vernietigen van een harde schijf met water geeft u absoluut geen garantie dat de vertrouwelijke gegevens op uw harde schijf niet meer leesbaar zijn. Dat geldt voor alle andere soorten datadragers ook. Integendeel. Het misbruik van vertrouwelijke klantgegevens, bedrijfsgegevens en personeelsgegevens neemt de laatste tijd alleen maar toe en deze dieven beschikken over allerlei mogelijkheden om van onvoldoende vernietigde datadragers alle data snel weer beschikbaar te krijgen. Vernietigen met water lijkt in uw ogen misschien voldoende en waarschijnlijk lukt het u ook niet meer om er nog iets van te kunnen lezen, dieven beschikken echter over technieken waarmee zij dit wel kunnen. Dit geldt overigens ook voor het vernietigen met een hamer.

Uw harde schijf vernietigen met water is dus zeker niet slim. De kosten voor veilige en gecertificeerde vernietiging vallen bovendien in het niet bij de schade die uw klanten, uw medewerkers en uw bedrijf kan berokkenen als vertrouwelijke gegevens in verkeerde handen komen. Neem dit risico niet. Vraag direct een offerte voor het snel en veilig vernietigen van harde schijven en andere datadragers aan bij Rhenus.

Hoe worden harde schijven door Rhenus vernietigd?

Harde schijven en alle andere datadragers worden door Rhenus in afgesloten boxen of containers bij u opgehaald. U kunt kiezen uit vernietiging direct bij u voor de deur in onze shredder vrachtwagen (Nederland en grote delen van België) of vernietiging op een van onze vernietigingslocaties in Nederland (alleen voor Nederlandse klanten). De shredders van Rhenus veranderen uw harde schijf of andere datadragers in minuscuul kleine stukjes waar echt geen enkele informatie meer vanaf te halen is. Uw vertrouwelijke data is alleen op deze manier 100% zeker en gegarandeerd verdwenen. Kiest u voor het shredderen op uw locatie, dan kunt u er bij blijven totdat de kleine stukjes in de afvalbak in de vrachtwagen verdwijnen. Het hele proces van shredderen kunt u in onze vrachtwagen achter dik glas volgen. Meer zekerheid kunnen we u niet geven! U ontvangt bovendien een Vernietigingscertificaat.

Dus nooit meer uw harde schijf vernietigen met water! En kapot slaan met een hamer biedt ook geen zekerheid! Bel gewoon Rhenus voor een veilige en gecertificeerde oplossing. Of gebruik het formulier om direct een offerte aan te vragen.

Printen

Harde schijf vernietigen met water?

Alleen vernietiging in minuscuul kleine deeltjes is 100% veilig. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Datavernietiging - IT recycling

Rhenus offerte aanvraag

Vernietig nooit een harde schijf of andere datadrager met water! Data blijft leesbaar.

Vernietig nooit een harde schijf of andere datadrager met water!

Rhenus Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief Rhenus / DocuCare

Contact

Rhenus Data Office Netherlands BV

De Nieuwe Vaart 3, 1401 GL Bussum
Postbus 5541, 1410 EA Naarden
Nederland

Telefoon +31 (0)35 6942099
Fax +31 (0)35 6321407

E-Mail info@rhenus-data.nl