Onze locaties

Hier kunt u de verschillende locaties van Rhenus selecteren. U kunt kiezen tussen landen, locaties en diensten.

  • Rhenus adviseert u graag inzake datavernietiging.

    Advies nodig?

    Rhenus helpt u graag!

Advies

Advies voor het veilig inzamelen en vernietigen van vertrouwelijke documenten op uw harde schijf, harddisk, diskette, usb-stick en andere data dragers

Het snel en 100% veilig vernietigen van uw harde schijf en andere datadragers met vertrouwelijke documenten, is onze core-business. De DIN 66399 norm is onze standaard!

Rhenus Datavernietiging werkt door heel Nederland en komt bij bedrijven en instellingen op incidentele basis of op permanente basis. Wij adviseren u graag als het gaat om het veilig inzamelen en vernietigen van alle soorten data dragers waarop digitaal vertrouwelijke documenten staan. Hier hoeft het niet alleen te gaan om informatie op harde schijven in computers, ook data op bijvoorbeeld smartphones, usb-sticks, geheugenkaarten in kopieerapparaten, bevatten vaak gegevens die vertrouwelijk zijn. Rhenus Datavernietiging heeft al bij duizenden klanten een veilige procedure opgezet.

Wilt u graag door ons geadviseerd worden? Samen met ons bekijken hoe uw organisatie 100% veilig om kan gaan met vertrouwelijke gegevens harde schijven of andere datadragers? Neem dan contact met ons op.

Printen

Geen advies nodig? Gewoon direct een offerte?

Klik dan op de onderstaande button en vul het offerte aanvraagformulier in.

Datavernietiging - IT recycling

Rhenus offerte aanvraag

Rhenus Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief Rhenus / DocuCare

Contact

Rhenus Data Office Netherlands BV

De Nieuwe Vaart 3, 1401 GL Bussum
Postbus 5541, 1410 EA Naarden
Nederland

Telefoon +31 (0)35 6942099
Fax +31 (0)35 6321407

E-Mail info@rhenus-data.nl