Onze locaties

Hier kunt u de verschillende locaties van Rhenus selecteren. U kunt kiezen tussen landen, locaties en diensten.

 • HKS Metals en Rhenus Datavernietiging, een unieke combinatie in IT-Recycling met gratis ophaalservice door heel Nederland.

  IT Recycling voor heel Nederland in samenwerking met HKS Metals

  - GRATIS Ophalen oude/overtollige hardware (IT-elektronica) door heel Nederland
  - Demonteren 
  - Data vernietigen (indien gewenst. Direct op uw locatie)
  - Professioneel en kosteloos recyclen (WEEELABEX gecertificeerd)
  - Circulaire economie: uw producten worden weer grondstoffen voor nieuwe producten.

Computer recycling, IT recycling door HKS Rhenus IT Recycling: een unieke combinatie!

Professionele IT Recycling en gratis ophaalservice: HKS Rhenus

HET OPHALEN EN RECYCLEN VAN OUDE HARDWARE IS VOOR BEDRIJVEN HELEMAAL GRATIS!

Oude computers en andere hardware worden professioneel gerecycled.


Voor het professioneel recyclen van ict-apparatuur ten behoeve van de circulaire economie, kennen HKS Metals en Rhenus een unieke samenwerking. Rhenus haalt via beveiligd transport de it-apparatuur GRATIS op door heel Nederland en zorgt dat, indien gewenst en tegen vergoeding, eventuele datadragers professioneel en gecertificeerd worden vernietigd conform DIN 66399, veiligheidsklasse 6. Vernietiging van datadragers kan ook direct op uw locatie plaatsvinden in onze shredderwagen. HKS Metals zorgt voor de zeer professionele recycling van alle ict-apparatuur. HKS Metals is WEEELABEX gecertificeerd. Samen staan we garant voor de circulaire economie: van uw apparatuur worden weer grondstoffen gemaakt voor nieuwe producten! HKS Metals en Rhenus hebben beide verschillende beveiligde locaties door heel Nederland. 

Ga naar www.hks-rhenus-it-recycling voor alle informatie over de unieke samenwerking tussen HKS Metals en Rhenus

Computer recycling - IT recycling

Computer recycling en IT recycling is binnen de wereldwijde organisatie Rethmann organisatie, waar HKS Metals en Rhenus deel van uitmaken, al vele jaren een dienst waar veel bedrijven en organisaties graag gebruik van maken. Het recyclen van verouderde of overbodige ict-apparatuur past binnen een duurzaam en milieuvriendelijk ondernemersbeleid. Heeft uw bedrijf of organisatie zo'n beleid hoog op de agenda staan? Dan is het aanbod van HKS Metals en Rhenus de beste oplossing: uniek voor Nederland. Samen staan we garant voor de circulaire economie: uw producten worden weer grondstoffen voor nieuwe producten. Hoe dat in zijn werk gaat leest u op de website www.hks-rhenus-it-recycling.nl

Gratis ophaalservice

Door heel Nederland halen we gratis oude computers en andere IT elektronica op voor zeer hoogwaardige kosteloze recycling. Dit geldt voor alle hardware, randapparatuur, kabels etc. Rhenus rijdt dagelijks met diverse vrachtwagens door heel Nederland om hardware op te halen en, indien gewenst en tegen vergoeding, de harde schijven of andere datadragers met vertrouwelijke gegevens die nog in uw computer, printer, server of mobieltje zitten, 100% veilig te vernietigen.

WEEELABEX en andere certificeringen

HKS Metals is WEEELABEX gecertificeerd en net als Rhenus in het bezit van alle certificeringen. Het recyclen gebeurt dus zeer verantwoord en volgens strenge regels op een zeer professionele manier op één van de beveiligde eigen recyclingslocaties in Nederland. Alles in eigen hand, er komen geen onderaannemers aan te pas!

Meer informatie

Beveiligde containers

Rhenus beschikt over diverse maten en modellen beveiligde containers voor het inzamelen van computers en andere hardware op uw locatie.

Contact

Wilt u meer weten over computer recycling of IT recycling door HKS Metals en Rhenus? Of wilt u een afspraak maken om hardware voor recycling bij u op te komen halen? Neem dan direct contact op met Rhenus:

contactinformatie HKS Rhenus      gratis ophaalservice inschakelen

Printen

Contact

Rhenus Data Office Netherlands BV

De Nieuwe Vaart 3, 1401 GL Bussum
Postbus 5541, 1410 EA Naarden
Nederland

Telefoon +31 (0)35 6942099
Fax +31 (0)35 6321407

E-Mail info@rhenus-data.nl