Onze locaties

Hier kunt u de verschillende locaties van Rhenus selecteren. U kunt kiezen tussen landen, locaties en diensten.

 • Rhenus haalt uw oude hardware op, demonteert, vernietigt vertrouwelijke data en zorgt voor 100% recycling.

  Computer recycling - IT recycling

  Snel en gemakkelijk!
  HELEMAAL GRATIS!
  Door heel Nederland.

  Optie: datavernietiging (HDD, floppy's, usb-sticks, geheugenkaarten, etc.) direct op uw locatie in mobiele shredderwagen! 

Computer recycling – IT recycling

Computer recycling? Snel, gemakkelijk en helemaal gratis, inclusief gratis ophaalservice door heel Nederland.

Uw oude computers inleveren? Laptops, tablets, printers, mobieltjes, servers of monitoren inleveren om te recyclen? De meeste bedrijven en organisaties kiezen graag voor computer recycling uit milieu-overweging, maar het moet ook wel professioneel, snel en gemakkelijk! Daarin komt Rhenus u graag tegemoet:


PROFESSIONEEL. De Rhenus werkwijze is veilig en zeer professioneel. Het zusterbedrijf van Rhenus, waar uw elektronica naar toe gaat, is gecertificeerd voor recycling en beschikt over alle licenties. Voor alle materialen die in computers en andere hardware producten voorkomen. U ontvangt van de recycling een Recyclingscertificaat. 

SNEL. Rhenus komt door al haar activiteiten op het gebied van vernietiging bijna dagelijks in alle gemeenten van Nederland.

GEMAKKELIJK. We halen de computer, printer, laptop, server of monitor GRATIS bij u op!

PRIJS. Er zijn geen kosten aan verbonden, tenzij u graag direct ook uw datadragers in de IT-Elektronica door ons wilt laten vernietigen. Dit gebeurt door Rhenus in een aparte shredder wagen direct bij u voor de deur. Dit proces kunt u met eigen ogen volgen. U ontvangt een Vernietigingscertificaat. 

Uw oude computer inleveren?

Bedrijven en organisaties die computers en andere hardware zoals laptops, printers, servers, tablets en mobieltjes in willen leveren, kunnen Rhenus bellen of mailen. Het gecertificeerde zusterbedrijf van Rhenus heeft verschillende recyclinglocaties in Nederland en werkt volgens de strengste normen. Rhenus verzorgt de GRATIS service voor wat betreft het ophalen van de hardware op uw locatie. En u kunt Rhenus vragen ook direct de datadragers met vertrouwelijke gegevens veilig en met Vernietigingscertificaat te vernietigen. Dat gebeurt in onze shredderwagen direct bij u voor de deur. U kunt dit proces met uw eigen ogen volgen. Aan het gecertificeerd vernietigen van datadragers zitten wel kosten verbonden. Hiervoor kunt u een offerte aanvragen, u krijgt per omgaande een prijs. 

Recycling computers en andere hardware

Rhenus Datavernietiging laat uw verouderde hardware professioneel recyclen bij haar zusterbedrijf. Bij computer recycling worden alle onderdelen uit uw computer of andere hardware verwijderd en verdeeld naar materiaalsoort. Computer recycling is bij Rhenus ook in vertrouwde handen als het gaat om vertrouwelijke gegevens die nog op uw computer of op andere hardware staat. Indien dat het geval is, dus als er vertrouwelijke gegevens op uw computer of andere hardware staan, op harde schijven of andere datadragers, dan zorgt Rhenus voor een 100% veilige vernietiging met Vernietigingscertificaat. Alle restmaterialen van uw computers en andere hardware worden weer gebruikt als grondstof voor nieuwe producten.

Harde schijven vernietigen, datadragers vernietigen

We halen GRATIS uw oude computers of andere IT apparaten op voor recycling en kunnen, als u dat wenst, ook direct de datadragers in uw apparaten tot minuscuul kleine stukjes vernietigen. Van deze vernietiging ontvangt u een Vernietigingscertificaat. Het vernietigen gebeurt door Rhenus volgens een streng veiligheidsconcept en voldoet ruimschoots aan alle wettelijke eisen. Rhenus Datavernietiging vernietigt volgens DIN norm 66399 en Veiligheidsklasse 6 of 7.

Printen

Computer recycling? IT recycling?

100% veilig uw harde schijf of andere data dragers vernietigen? Vraag een offerte aan bij Rhenus / DocuCare.

Gratis uw oude computers of andere IT apparatuur op laten halen? Uw vertrouwelijke data vernietigen? Klik op onderstaande button en vraag direct informatie aan.

Datavernietiging - IT recycling

Rhenus offerte aanvraag

Gratis ophalen oude computers en andere hardware? Bel of mail Rhenus!

Rhenus Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief Rhenus / DocuCare

Contact

Rhenus Data Office Netherlands BV

De Nieuwe Vaart 3, 1401 GL Bussum
Postbus 5541, 1410 EA Naarden
Nederland

Telefoon +31 (0)35 6942099
Fax +31 (0)35 6321407

E-Mail info@rhenus-data.nl