Onze locaties

Hier kunt u de verschillende locaties van Rhenus selecteren. U kunt kiezen tussen landen, locaties en diensten.

 • Rhenus vernietigt harde schijven en andere datadragers op diverse locaties in Nederland.

  Vernietigingslocaties

  Rhenus heeft vernietigingslocaties in België.

 • Rhenus kan datadragers zoals harde schijven ook direct bij u voor de deur vernietigen in een mobiele shredderwagen.

  Mobiele datavernietiging

  Rhenus kan ook direct op uw locatie in België vernietigen.

Locaties in België

Wij vernietigen snel en 100% veilig uw harde schijf en halen uw hardware op voor recycling. Waar u zich ook bevindt in België of Nederland.

Harde schijf vernietigen of andere datadragers? Computers of andere hardware inleveren tegen geld en voor recycling? Stuur ons een bericht, ontvang direct een offerte en we komen snel bij u langs! Onze mobiele shredderwagens rijden dagelijks door heel België en Nederland en vernietigen alle datadragers direct bij u op uw locatie. U werkt 100% volgens de AVG/GDPR. Voor deze betrouwbare, snelle en 100% veilige vernietiging ontvangt u een Vernietigingscertificaat. 


Is uw bedrijf in de provincie Antwerpen, de provincie Vlaams-Brabant, Brussel of de provincie Limburg (Belgisch-Limburg) gevestigd? In deze regio's zijn de mobiele shredderwagens van Rhenus regelmatig te vinden! 

Mobiele datavernietiging in België

Volgens een gesloten veiligheidsprocedure en met in acht neming van de strengste veiligheidseisen en volgens de DIN 66399 normering zorgt Rhenus Datavernietiging voor een snelle, goedkope en 100% veilige vernietiging van uw harde schijf, uw harddisken, usb-sticks, diskettes, cd-roms, dvd's, tapes en andere data dragers. Levert u oude hardware in dan wordt dit professioneel gerecycled tot 'nieuwe' grondstoffen. Ook zonder dat we datadragers moeten vernietigen komen we bij u langs om oude computers, oude IT apparatuur en andere elektrische apparaten op te halen. Rhenus biedt organisaties de hoogste vergoeding van België en Nederland dankzij een unieke alliantie met haar zusterbedrijf HKS Metals, eveneens onderdeel van de Rethmann Group. Rhenus, HKS Metals, Rethmann en andere bedrijven die tot de groep behoren beschikken over vele locaties in Europa, ook in België. Lees meer over de unieke samenwerking tussen Rhenus en HKS Metals op het gebied van IT Recycling op www.hks-rhenus-it-recycling.nl.

Vernietiging in België

Vernietiging van datadragers vindt direct op uw locatie plaats in de shredderwagen die we bij u voor de deur rijden.

De hoeveelheid en frequentie is niet belangrijk, Rhenus Datavernietiging is u graag van dienst.

Kiest u voor het shredderen van uw harde schijf direct bij u voor de deur, dan kunt u het proces van het vernietigen van uw harde schijf, of andere datadragers, in de shredderwagen met eigen ogen zien. Uw harde schijf wordt minuscuul versnipperd tot onleesbaar en onbruikbaar restmateriaal. Alles volgens de strenge Din norm 66399 en met Vernietigingscertificaat. Het vernietigde materiaal wordt vervolgens op verantwoorde wijze gerecycled.

Rhenus Datavernietiging vernietigt o.a.:

 • harde schijven of harddisken;
 • diskettes, cd-rom’s, dvd’s, usb sticks;
 • videobanden, tapes, magneetbanden, (röntgen)films

Op de onderstaande kaart staan onze stationaire vernietigingslocaties niet aangegeven, ons Veiligheidsprotocol verbiedt dat.

 

  Informatie of offerte

  Wilt u meer weten over Rhenus Datavernietiging? Over het vernietigen van harde schijven of andere datadragers of over IT recycling en computer recycling? 
  Neem contact met ons op of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.

  Onze locaties

  Hier kunt u de verschillende locaties van Rhenus selecteren. U kunt kiezen tussen landen, locaties en diensten.

  Printen

  Datavernietiging en IT recycling door heel Nederland en België!

  Klik op de button hieronder en ga direct naar het formulier om een offerte voor datavernietiging of IT recycling aan te vragen.

  Datavernietiging - IT recycling

  Rhenus offerte aanvraag

  Rhenus Nieuwsbrief

  Aanmelden Nieuwsbrief Rhenus / DocuCare

  Contact

  Rhenus Data Office Netherlands BV

  De Nieuwe Vaart 3, 1401 GL Bussum
  Postbus 5541, 1410 EA Naarden
  Nederland

  Telefoon +31 (0)35 6942099
  Fax +31 (0)35 6321407

  E-Mail info@rhenus-data.nl