Onze locaties

Hier kunt u de verschillende locaties van Rhenus selecteren. U kunt kiezen tussen landen, locaties en diensten.

 • Rhenus is specialist in datavernietiging in Brussel.

  Datavernietiging Brussel

 • Rhenus vernietigt conform normering DIN 66399, alle soorten datadragers zoals harddisks, HDD’s, diskettes, cd-rom’s, dvd’s, usb sticks, videobanden, tapes, magneetbanden en (röntgen)films.

  Mobiele, on site, vernietiging in Brussel.

 • Rhenus haalt uw oude hardware op en zorgt dat deze 100% wordt gerecycled.

  Computer recycling - IT recycling voor Brussel

  Ophalen - demonteren - data vernietigen - 100% recyclen

Datavernietiging - IT recycling Brussel

Mobiele datavernietiging en het ophalen en recyclen van hardware in Brussel.

Wij vernietigen uw datadragers conform DIN 66399, veiligheidsklasse 6/7, DIRECT OP UW LOCATIE IN BRUSSEL, in onze beveiligde mobiele shredderwagen. U kunt van A tot Z bij dit proces aanwezig zijn en ontvangt een Vernietigingscertificaat als bewijs. 

Zoekt u een professionele en betrouwbare partner om uw harde schijf 100% veilig te vernietigen? Of wilt u andere datadragers zoals harddisks, HDD’s, diskettes, cd-rom’s, dvd’s, usb sticks, videobanden, tapes, magneetbanden of (röntgen)films vernietigen?

Rhenus Datavernietiging is voor bedrijven, organisaties en overheden in Brussel dé specialist op het gebied van mobiele datavernietiging en recyclen. Snel, 100 % veilig en gecertificeerd worden uw harde schijven of andere datadragers vernietigd.

Levert u het gehele apparaat in, bijvoorbeeld de hele computer, dan wordt dit apparaat, na de gecertificeerde vernietiging van de datadrager waarop vertrouwelijke gegevens staan, door Rhenus professioneel gerecycled.

In Brussel rijden wij frequent rond met onze mobiele shredderwagen om datadragers direct bij u voor de deur in de shredderwagen 100% veilig, gecertificeerd en geheel conform de GDPR / AVG te vernietigen. 

Heeft u oude computers, ICT apparatuur en andere elektrische apparaten die u 100% veilig en gecertificeerd wilt laten recyclen? Rhenus biedt de hoogste vergoeding van België voor oude hardware. De recycling vindt van A tot Z plaats in een gesloten gecertificeerd proces in België. Van inzameling tot en met aanlevering van de 'nieuwe' grondstoffen aan productiebedrijven. Wilt u hierover meer weten of een offerte ontvangen van de vergoeding voor uw oude hardware? Kijk dan op onze website www.hks-rhenus-it-recycling.nl.

Mobiele datavernietiging in Brussel

De mobiele shreddervrachtwagen van Rhenus Datavernietiging rijdt zeer frequent ook in Brussel. Bij bedrijven, overheden en andere organisaties vernietigen wij dan harde schijven en andere datadragers direct voor de deur. U kunt dit proces van A tot Z met eigen ogen volgen.

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan als u in Brussel gevestigd bent en uw archief veilig, zeker en snel wilt laten vernietigen door een gecertificeerde en betrouwbare partner.

Is uw bedrijf of organisatie gevestigd in een andere provincie in België? Rhenus is ook actief in de provincie Antwerpen, de provincie Vlaams-Brabant én de provincie Limburg (Belgisch-Limburg)

Printen

Harde schijven of andere datadragers vernietigen? Computers of hardware op laten halen voor recycling of een tweede leven? Klik op de onderstaande button en vraag direct een offerte of informatie aan.

Datavernietiging - IT recycling

Rhenus offerte aanvraag

Rhenus Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief Rhenus / DocuCare

Contact

Rhenus Data Office Netherlands BV

De Nieuwe Vaart 3, 1401 GL Bussum
Postbus 5541, 1410 EA Naarden
Nederland

Telefoon +31 (0)35 6942099
Fax +31 (0)35 6321407

E-Mail info@rhenus-data.nl