Onze locaties

Hier kunt u de verschillende locaties van Rhenus selecteren. U kunt kiezen tussen landen, locaties en diensten.

 • Rhenus is specialist in datavernietiging in de provincie Drenthe.

  Datavernietiging Drenthe

   

  Assen - Emmen - Hoogeveen - Meppel

  Vraag direct een offerte aan!

 • Rhenus vernietigt conform normering DIN 66399, alle soorten datadragers zoals harddisks, HDD’s, diskettes, cd-rom’s, dvd’s, usb sticks, videobanden, tapes, magneetbanden en (röntgen)films.

  Stationaire én mobiele, on site, vernietiging in Drenthe

 • Rhenus haalt uw oude hardware op en zorgt dat deze 100% wordt gerecycled.

  Computer recycling - IT recycling voor Drenthe

  Ophalen - demonteren - data vernietigen - 100% recyclen

Datavernietiging - IT recycling Drenthe

Harde schijf vernietigen en hardware recyclen in de provincie Drenthe. Uw specialist in datavernietiging en recycling

Assen – Emmen – Hoogeveen – Meppel.

Datavernietiging en het ophalen en recyclen hardware in de provincie Drenthe, onder andere in de regio's Assen, Emmen, Hoogeveen en Meppel.

Zoekt u een professionele en betrouwbare partner om uw harde schijf 100% veilig te vernietigen? Of wilt u andere datadragers zoals harddisks, HDD’s, diskettes, cd-rom’s, dvd’s, usb sticks, videobanden, tapes, magneetbanden of (röntgen)films vernietigen?

Rhenus Datavernietiging is voor de provincie Drenthe de specialist op het gebied van datavernietiging en recyclen. 100 % veilig en gecertificeerd wordt uw harde schijf, uw harde schijven of andere datadragers vernietigd.

Levert u het gehele apparaat in dan wordt dit apparaat, na de gecertificeerde vernietiging volgens DIN norm 66399 van de datadrager met vertrouwelijke gegevens, door Rhenus gerecycled.

In de regio's Assen, Emmen, Hoogeveen en Meppel komen wij frequent langs om hardware op te halen of om datadragers op te halen die op onze vernietigingslocaties 100% veilig en zeker vernietigd worden. Maar vernietiging kan ook mobiel, direct bij u voor de deur. Alles met Vernietigingscertificaat.

Heeft u oude computers, ICT apparatuur en andere elektrische apparaten die u 100% veilig en gecertificeerd wilt laten recyclen? Rhenus biedt de hoogste vergoeding van Nederland voor oude hardware. De recycling vindt van A tot Z plaats in een gesloten gecertificeerd proces in Nederland. Van inzameling tot en met aanlevering van de 'nieuwe' grondstoffen aan productiebedrijven. Wilt u hierover meer weten of een offerte ontvangen van de vergoeding voor uw oude hardware? Kijk dan op onze website www.hks-rhenus-it-recycling.nl.

Mobiele datavernietiging in de provincie Drenthe, de regio's Assen, Emmen, Hoogeveen en Meppel.

De mobiele shreddervrachtwagen van Rhenus Datavernietiging rijdt zeer frequent ook in de provincie Drenthe. De gemeenten Assen, Emmen, Hoogeveen en Meppel worden zeer regelmatig bezocht door onze shredderwagen. Bij bedrijven en organisaties in deze gemeenten vernietigen wij dan het archief direct voor de deur. U kunt dit proces met eigen ogen volgen.

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan als u in de regio Assen, Emmen, Hoogeveen of Meppel gevestigd bent en uw archief veilig, zeker en snel wilt laten vernietigen door een gecertificeerde en betrouwbare partner.

Is uw bedrijf of organisatie gevestigd in een andere stad in Drenthe? Geen probleem, we passen onze route graag voor u aan.

In welke gemeenten in Drenthe komt Rhenus Datavernietiging langs voor datavernietiging of het ophalen van hardware?

 • Aa en Hunze   
 • Assen
 • Coevorden
 • Borger-Odoorn
 • Emmen
 • Hoogeveen
 • Meppel
 • Midden-Drenthe
 • Noordenveld
 • Tynaarlo
 • Westerveld
 • De Wolden

Printen

Harde schijven of andere datadragers vernietigen? Computers of hardware op laten halen voor recycling of een tweede leven? Klik op de onderstaande button en vraag direct een offerte of informatie aan.

Datavernietiging - IT recycling

Rhenus offerte aanvraag

Rhenus Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief Rhenus / DocuCare

Contact

Rhenus Data Office Netherlands BV

De Nieuwe Vaart 3, 1401 GL Bussum
Postbus 5541, 1410 EA Naarden
Nederland

Telefoon +31 (0)35 6942099
Fax +31 (0)35 6321407

E-Mail info@rhenus-data.nl