Onze locaties

Hier kunt u de verschillende locaties van Rhenus selecteren. U kunt kiezen tussen landen, locaties en diensten.

 • Voor de provincie Flevoland is Rhenus de partner voor datavernietiging.

  Datavernietiging Flevoland

  Almere - Dronten - Lelystad - Noordoostpolder

  Vraag direct een offerte aan!

 • In Flevoland is Rhenus de partner op het gebied van datavernietiging op harde schijven en andere datadragers.

  STATIONAIRE ÉN MOBIELE, ON SITE, VERNIETIGING IN FLEVOLAND

 • Uw oude hardware wordt veilig en 100% gerecycled. Rhenus komt het bij u ophalen!

  COMPUTER RECYCLING - IT RECYCLING VOOR FLEVOLAND

  Ophalen - demonteren - data vernietigen - 100% recyclen

Datavernietiging en IT recycling in Flevoland

De specialist in datavernietiging en computer en hardware recycling voor de provincie Flevoland.

Almere – Dronten – Lelystad – Noordoostpolder

100% veilig en gecertificeerd vernietigen wij harde schijven, harddisks, HDD’s, diskettes, cd-rom’s, dvd’s, usb sticks, videobanden, tapes, magneetbanden en (röntgen)films in de provincie Flevoland.

Voor bedrijven en organisaties in de steden Almere, Dronten, Lelystad en Noordoostpolder is Rhenus Datavernietiging een bekende en betrouwbare partner als het gaat om het 100% veilig vernietigen van datadragers. Vertrouwelijke documenten op harde schijven en andere datadragers vernietigen wij volgens strenge normen en een gesloten veiligheidsconcept.

Regelmatig komen wij in Almere, Dronten, Lelystad en Noordoostpolder om datadragers op te halen die wij op een van onze beveiligde vernietigingslocaties in Nederland gecertificeerd en veilig vernietigen. Wilt u uw harde schijf of andere datadragers liever direct vernietigen bij u voor de deur, dat kan ook. Dat noemen we mobiele datavernietiging.

Levert u het gehele apparaat in dan wordt dit apparaat, nadat de datadragers met vertrouwelijke gegevens zijn verwijderd en veilig vernietigd, door Rhenus gerecycled.

Organisaties die meer oude computers, andere hardware en ICT-appartuur af willen voeren doen er goed aan onze website www.hks-rhenus-it-recycling.nl te raadplegen. Dankzij een unieke formule kunnen wij u de hoogste vergoeding van Nederland garanderen voor uw oude hardware en andere elektrische apparaten. 

Mobiele datavernietiging in de provincie Flevoland. Almere, Dronten, Lelystad en Noordoostpolder en omgeving.

Bijna dagelijks is onze mobiele shredderwagen in de provincie Flevoland. Veel bedrijven en organisaties daar kiezen voor de mobiele datavernietiging van Rhenus Datavernietiging. We parkeren onze wagen direct bij u voor de deur en laten de shredder zijn werk doen. Uw datadrager wordt onder uw ogen tot minuscuul kleine stukjes vernietigd.

Is uw bedrijf of organisatie gevestigd in de regio Almere, Dronten, Lelystad of Noordoostpolder? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Welke gemeenten in Flevoland kunnen Rhenus Datavernietiging inschakelen voor datavernietiging of het ophalen en recyclen van hardware?

 • Almere
 • Dronten
 • Lelystad
 • Noordoostpolder
 • Urk
 • Zeewolde

Printen

Datavernietiging in de provincie Flevoland?

Rhenus Datavernietiging komt er dagelijks! Ook om hardware op te halen voor recycling en afhankelijk van uw aanbod, ook tegen vergoeding. Klik op de onderstaande button en vraag direct een offerte aan.

Datavernietiging - IT recycling

Rhenus offerte aanvraag

Rhenus Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief Rhenus / DocuCare

Contact

Rhenus Data Office Netherlands BV

De Nieuwe Vaart 3, 1401 GL Bussum
Postbus 5541, 1410 EA Naarden
Nederland

Telefoon +31 (0)35 6942099
Fax +31 (0)35 6321407

E-Mail info@rhenus-data.nl