Onze locaties

Hier kunt u de verschillende locaties van Rhenus selecteren. U kunt kiezen tussen landen, locaties en diensten.

 • In de provincie Zeeland worden harde schijven en andere datadragers professioneel door Rhenus vernietigd.

  Datavernietiging Zeeland

  Vlissingen - Middelburg


  Vraag direct een offerte aan!

 • In Zeeland vernietigt Rhenus harde schijven en andere datadragers snel en 100% veilig. In haar vernietigingslocatie of mobiel direct voor de deur van de klant.

  STATIONAIRE ÉN MOBIELE, ON SITE, VERNIETIGING IN ZEELAND

 • Oude hardware wordt voor bedrijven en organisaties in Zeeland gerecycled door Rhenus.

  COMPUTER RECYCLING - IT RECYCLING VOOR ZEELAND

  OPHALEN - DEMONTEREN - DATA VERNIETIGEN - 100% RECYCLEN

Datavernietiging en IT recycling in Zeeland

Rhenus Datavernietiging is dé specialist voor datavernietiging en IT recycling in de provincie Zeeland, o.a. voor Vlissingen en Middelburg.

Vlissingen – Middelburg

Gecertificeerde en betrouwbare vernietiging van uw harde schijf of harde schijven, harddisks, CD's, HDD’s, diskettes, cd-rom’s, dvd’s, usb sticks, videobanden, tapes, magneetbanden of (röntgen)films, in de provincie Zeeland

In de provincie Zeeland is Rhenus Datavernietiging voor veel bedrijven en organisaties in Vlissingen, Middelburg en andere plaatsen, de vertrouwde partner als het gaat om het vernietigen van vertrouwelijke gegevens op harde schijven en andere hierboven genoemde datadragers. Rhenus Datavernietiging hanteert hiervoor strenge wettelijke regels en kent een uniek veiligheidsconcept. Zodra de wettelijke bewaartermijn is verstreken wordt Rhenus Datavernietiging opgeroepen de harde schijven of andere datadragers te vernietigen. Dit vernietigingen geschiedt op een van onze beveiligde en afgesloten vernietigingslocaties in Nederland, of direct bij u voor de deur. Dit noemen we mobiele datavernietiging. U kunt ook het gehele apparaat inleveren. Wij verwijderen en vernietigen dan de datadrager met vertrouwelijke gegevens op een 100% veilige manier en recyclen het apparaat daarna. Ook oude ICT apparaten zonder datadragers kunt u overigens door ons op laten halen voor professionele recycling. Rhenus geeft de hoogste vergoeding voor oude IT apparatuur en oude elektronische apparaten. Hoe dat werkt leest u op onze website www.hks-rhenus-it-recycling.nl.

Mobiele datavernietiging in de provincie Zeeland, o.a. Vlissingen en Middelburg.

Bedrijven en organisaties die kiezen voor mobiele datavernietiging willen er 100% zeker van zijn dat hun vertrouwelijke gegevens al niet meer leesbaar zijn direct bij het verlaten van hun vestiging. Rhenus Datavernietiging gaat met de mobiele shreddervrachtwagen naar deze bedrijven en organisaties toe en vernietigt de datadragers direct in de vrachtwagen tot minuscuul kleine stukjes. Uw datadragers worden in afgesloten containers naar de vrachtwagen gebracht. U kunt het vernietigingsproces in de vrachtwagen achter glas met eigen ogen volgen. Na afloop ontvangt u een Vernietigingscertificaat.


Wilt u meer informatie over (mobiele) datavernietiging, of advies over de beste manier om uw vertrouwelijke gegevens te bewaren totdat ze definitief vernietigd worden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Gemeenten in de provincie Zeeland waar Rhenus Datavernietiging datadragers vernietigt en oude hardware ophaalt.

 • Borsele
 • Goes
 • Hulst
 • Kapelle
 • Middelburg
 • Noord-Beveland
 • Reimerswaal
 • Schouwen-Duiveland
 • Tholen
 • Veere
 • Vlissingen

Printen

Gevestigd in Zeeland? Computers of andere hardware inleveren?

Harde schijven vernietigen of andere datadragers? Bel Rhenus of vraag via onderstaande button direct een vrijblijvende offerte aan.

Datavernietiging - IT recycling

Rhenus offerte aanvraag

Rhenus Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief Rhenus / DocuCare

Contact

Rhenus Data Office Netherlands BV

De Nieuwe Vaart 3, 1401 GL Bussum
Postbus 5541, 1410 EA Naarden
Nederland

Telefoon +31 (0)35 6942099
Fax +31 (0)35 6321407

E-Mail info@rhenus-data.nl